De Basisschool De Tovertuin Sint-Niklaas

Ons schoolteam is een hechte groep van enthousiaste leerkrachten, gemotiveerde directieleden en kindvriendelijke medewerkers die elke dag de leerlingen met open armen verwelkomen. Met de juiste aandacht voor de behoeften van alle kinderen streven we samen een brede ontplooiing na voor alle leerlingen met daarbij gelijke kansen voor elk kind.
Kwalitatief basisonderwijs dat een juist evenwicht zoekt tussen spelen, leren, ontdekken en leven. Een warme leeromgeving die een thuis biedt voor elk kind. Een basisvorming die over de klassieke schoolmuren heen klimt.
Je vindt onze school in de Slachthuisstraat 68 in 9100 Sint-Niklaas. Je kan ons telefonisch bereiken op 03/766 64 44.
Van Duyse Olivier: vanduyse_olivier@hotmail.com