Vlaamse Dienst Speelpleinwerk (VDS)

Speelplein Zulderkipken

Speelplein Zulderkipken is de gemeentelijke speelpleinwerking van de gemeente Lebbeke. Alle kinderen van 3 tot en met 16 jaar zijn van 5 juli tot en met 13 augustus welkom voor onze knotsgekke activiteiten!
Op onze speelpleinwerking is iedere dag een feest. Met onze kleinsten gaan we op betoverende kabouterzoektochten en luisteren we naar de mooiste verhalen. Onze oudsten mogen zich uitleven in uitdagende spelen en verkennen ondertussen de wereld met hun leiding. Zorg dat je erbij bent!
Ons terrein bevindt zich aan CC De Biekorf in Lebbeke.
Voor meer inlichtingen, bel naar Ruth De Hauwere: 052/46.82.39

Speelpleinwerking Izegem

De speelpleinwerking is toegankelijk voor kinderen van 3 jaar, die niet meer in hun broek plassen, tot 12 jaar. Daarna kunnen kinderen terecht bij de tienerwerking. (Meer info rond de tienerwerking: www.aknee.be of http://nl.netlog.com/tienerwerking_keiart)
Je kan het zo wild niet bedenken: een stadsspel waar we de moord op de juwelier oplossen, een zoektocht naar de schat van Piet Piraat, een verwennamiddag met waterspelletjes, massages,…
De speelpleinwerking gaat door in het JOC: Krekelstraat 167 in Izegem.
Justine Hollevoet, Jeugddienst Izegem, 051/30.85.06, justine.hollevoet@izegem.be

Speelpleinwerking Affligem

din, 2008-07-01
Een enthousiast team van animatoren ondersteund door de gemeente Affligem staat elke zomervakantie paraat voor de begeleiding van de Affligemse kinderen.
Wij zorgen voor een spetterende, onvergetelijke en vooral speelse zomervakantie voor kinderen van 3 tot en met 12 jaar.
De werking gaat door in het Bellekoutercomplex. Meerbepaald in de cultuurzaal Sanderus.
Voor extra informatie of het antwoord op vaak gestelde vragen kan u terecht op onze website.
speelpleinwerking

Speelpleinwerking Pat

vri, 1960-07-01
Speelpleinwerking PAT vzw is het speelplein voor de kinderen van Boekt, Bolderberg, Viversel en Zolder-Centrum. Elke zomervakantie zorgen we voor een leuke, speelse en plezante vakantie voor meer dan 300 kinderen: kinderen van 4 tot en met 14 jaar.
Elke werkdag tijdens de vakantie kunnen de kinderen bij ons terecht voor een fijne namiddag die georganiseerd wordt door opgeleide animatoren.
Ubbelstraat z/n, 3550 Heusden-Zolder (Boekt) in de chirolokalen.
sofiemaes@speelpleinwerkingpat.be

Speelplein Zoeber

don, 1969-03-20
Speelplein Zoeber is er voor iedereen tussen 3 en 15 jaar. Vanaf 15 jaar kan je er terecht als monitor.
Spelen, spelen, spelen! Dankzij een mooi terrein, heel wat materiaal en een prachtig programma opgesteld door de monitoren, kunnen alle kinderen er naar hartenlust spelen.
Oude Rozebekestraat 53, 8830 Hooglede.
Jan Demuynck, Roibaardstraat 10, 8830 Hooglede, speelplein.zoeber@gmail.com.

De Speelberg

zon, 1990-07-01
Een dynamische jonge bende animatoren tussen 16 en 23 jaar die kinderen iedere paas- en zomervakantie opnieuw de vakantie van hun leven bezorgen!
De buurtspeelpleinwerking van Beveren-Leie (Waregem) voor alle kinderen van 3 tot 15 jaar. Dagelijks staan er een tiental animatoren klaar die de zotste activiteiten bedenken om er een keileuke speelpleindag van te maken.
Onze terreinen kan je vinden op de Tomberg 21A in Beveren-Leie.
Baetens Davy, Beveren-Dries 32, 8791 Beveren-Leie. Lien Verraes, Kortrijkseweg 336, 8791 Beveren-Leie.

Speelplein Kwik Kwak

1451294
Activiteiten worden begeleid door gebrevetteerde animatoren in het jeugdwerk tussen 16 en 26 jaar. Wens je meer info over leiding geven bij Kwik Kwak, neem dan gerust contact met ons op.
Kwik Kwak biedt kinderen tussen 4 en 15 jaar een hele waaier aan activiteiten in de Paas- en Zomervakantie: knutselen, sporten, kampen bouwen, grote spelen, bosspelen, vops (12+), varia,… afgewisseld met vrijspel en superleuke formaties. De kleuterafdeling (4-6 jaar) heeft een apart lokaal.
Op de domeinen van het Sint-Michiels College in Brasschaat: Kwik Kwak, Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat
e-mail: info@kwikkwak.be; gsm: 0478/566.186; website: www.kwikkwak.be; adres: Kwik Kwak vzw., Kapelsesteenweg 72, 2930 Brasschaat
lokale vzw

Vakantiespeelplein ' t Noageltje Reningelst

din, 1980-07-01
Contactpersoon en hoofdverantwoordelijke: Leen Verdonck.
Speelpleinwerking in de zomervakantie op maandag, woensdag en vrijdagnamiddag.
In de tuin achter de oude pastorie in de Pastoorstraat in Reningelst.
Leen Verdonck, Baljuwstraat 72 c, 8970 Reningelst, 057/ 33 94 81

Vzw Speelpleinwerkingen Waasland

0865951662
vzw Speelpleinwerkingen Waasland omvat alle particuliere speelpleinwerkingen uit Sint-Niklaas
SWW vzw ondersteunt en begeleidt de verschillende speelpleinwerkingen op inhoudelijk vlak en bewerkstelligt een intensieve samenwerking tussen de verschillende werkingen .
SWW vzw overkoepelt alle particuliere speelpleinwerkingen in de kernstad en deelgemeenten van Sint-Niklaas.
Karel Noppe (voorzitter vzw SWW), Hulstbaan 80 - 9112 Sinaai, karel.noppe@skynet.be
lokale vzw