Gezôarse Feesten

Vzw Gezoarse Feesten is een grote groep gedreven vrijwilligers die in Eksaarde, Lokeren, voor wat leven in brouwerij zorgt. We organiseren regelmatig kleine en grote evenementen in onze gemeente. We hebben ook een sportieve tak (mountainbike) en een jongerentak ('t uilenjonk).
De Gezoarse feesten vinden plaats in het laatste weekend van augustus. We organiseren ook het Streekbierenweekend rond Pinksteren, de aperitiefconcerten in november, de Ronde v/h Waasland in november en de kerstmarkt in december. Daarnaast organiseren we verschillende losse activiteiten.
Onze activiteiten vinden plaats in ons lokaal Het Uilennestje, Muylaertstraat 17, Eksaarde, Lokeren.
Rogiers Gino, gino.rogiers@telenet.be