WTC De Centrumvrienden Drongen

Geen publieke berichten in deze groep. U moet register or login en lid worden om berichten te kunnen posten en privéberichten te kunnen lezen.
WTC De Centrumvrienden is een bloeiende wielertoeristenclub, met een zestigtal actieve leden, die wekelijks op zondag en in groep mooie toertochten rijden in Oost en West-Vlaanderen.
Wij organiseren zelf activiteiten waarop alle wielertoeristen welkom zijn. Op 20 en 21 maart doorkruisen wij het Meetjesland met de Rally Van Drongen. Op 26 en 27 juni gaat onze heuvelachtige toertocht richting Oudenaarde, in oktober doet onze VTT-toertocht de mooiste hoekjes van de Leiestreek aan.
Je vindt ons in de Vierhekkenstraat in Drongen aan café Pallieter waar ons clublokaal gevestigd is.
[field_contact-formatted]